یادداشت پزشکی

مراقب تغذیه خود باشیم

این روزها که همه ما در خانه هستیم و مثل قبل مشغولیت های روزمره خود را نداریم و به عبارتی شیوه زندگی تغییر زیادی نموده است، از سر بیکاری و گاهی از روی استرس شروع به ریزه خواری میکنیم طوری که اصلا گرسنه نیستیم اما بی دلیل سراغ یخچال یا کابینت رفته و درصدد خوردن تنقلات می باشیم.
کد خبر : 571
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۵
مراقب تغذیه خود باشیم

این روزها که همه ما در خانه هستیم و مثل قبل مشغولیت های روزمره خود را نداریم و به عبارتی شیوه زندگی تغییر زیادی نموده است، از سر بیکاری و گاهی از روی استرس شروع به ریزه خواری میکنیم طوری که اصلا گرسنه نیستیم اما بی دلیل سراغ یخچال یا کابینت رفته و درصدد خوردن تنقلات می باشیم.

متاسفانه خیلی از افراد عادت دارند که این روزها چای زیاد مصرف نموده و یا ساعات زیادی پای تلویزیون نشسته یا سرگرم گوشی موبایل خود هستند، در این بین بدون هیچ دقت و تمرکزی شروع به مصرف انواع شکلات ، تافی، شیرینی، بیسکوییت کرده و همین مساله سبب تحریک ترشح هورمون انسولین در بدن می شود.

به علاوه اینکه شیرینی جات، سبب از بین رفتن باکتری های مفید دستگاه گوارش و در نتیجه ایجاد التهاب و اختلال در عملکرد سلول های سیستم ایمنی شده و بستر برای رشد عوامل میکروبی نظیر ویروس و باکتری فراهم می شود.

مطالعات نشان داده اند که افرادی که شیرینی زیاد میخورند حتی اگر چاق هم نباشند، سیستم ایمنی ضعیف تری خواهند داشت.

لذا این روزها که نگرانی از ابتلا به ویروس کرونا زیاد است، مصرف شیرینی جات، مربا، عسل، قند، شکر، تافی، شکلات، گز، سوهان، آبنبات، نبات، کیک و کلوچه را به حداقل ممکن برسانید یا حتی قطع کنید.

این توصیه برای کادردرمانی در این روزها بسیار مهم و کاربردی می باشد. افت و خیز قندخون به دنبال مصرف شیرینی جات عامل مهمی در اختلال عملکرد سلول های سیستم ایمنی است.

دکتر میترا زراتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.